VRAAG HET DE DIËTISTEN VAN CAREZZO

Bij Carezzo werken inmiddels twee diëtisten, dat zijn Shirley van Heeswijk en Laura Reijm. Zij werken in het commerciële team van Stephan Lesterhuis en staan graag klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Shirley werkt sinds 2016 bij Carezzo. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij verpleeghuis Opella in Bennekom. Hier kwam zij in contact met veel cliënten die ondervoeding hadden en/of een eiwitverrijkt dieet nodig hadden. In eerste instantie probeerde zij het altijd op te lossen met de reguliere producten zoals zuivel, dubbele vleeswaren op brood of een eiwitrijk tussendoortje. Maar in de praktijk bleek dat toch helaas niet altijd te lukken.

En de andere diëtiste Laura is in 2015 afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek in Den Haag. Zij heeft de afgelopen twee jaar gewerkt als diëtist in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Tijdens haar werkzaamheden in de kliniek was het vaak een grote uitdaging om de (ondervoede) patiënten adequaat gevoed te krijgen, “moet ik nog meer eten?” was bijvoorbeeld op de afdeling geriatrie een veel voorkomende vraag. Zij wilde deze mensen met alle liefde helpen, maar ze moest het doen met het huidige aanbod. En ondanks dat dit zeer uitgebreid was, liep zij vaak toch tegen het punt aan dat het te veel en te verzadigend was.

Shirley is bij Opella betrokken geweest bij een onderzoek met de producten van Carezzo en toen heeft zij ook Fred Bergmans leren kennen. Ze was meteen razend enthousiast over de producten. Na haar studie kreeg ze de kans om bij Carezzo te gaan werken, wat ze met twee handen heeft aangegrepen. Inmiddels is Shirley een tijdje achter de schermen actief en is ze klaar voor een nieuwe uitdaging. Ze gaat binnenkort de baan op om collega diëtisten net zo enthousiast te krijgen voor de producten van Carezzo als dat zij werd toen zij deze voor het eerst zag en proefde.

Laura is recent bij Carezzo in dienst getreden en zij gaat de diëtisten in instellingen bezoeken. Na 2 jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt heeft zij de switch mogen maken naar Carezzo. Zij vindt het ontzettend leuk om nu bij collega diëtisten over de vloer te komen, ervaringen met elkaar te kunnen delen en ze enthousiast te zien worden als ze de Carezzo producten leren kennen. Zij vindt het mooi om haar collega’s te kunnen helpen met de struggles waar zij zelf in het verleden ook tegen aan liep. Zij hoopt dan ook van harte dat ze steeds meer van haar collega’s in het veld kan helpen om Carezzo in het assortiment op te laten nemen. Samen met Shirley heeft ook zij één doel: De voedingstoestand van de cliënt zo optimaal mogelijk te houden.