Kiezen voor Carezzo kan uiteenlopende redenen hebben

Te weinig inname van eiwitten kan leiden tot ongewenst afvallen of zelfs tot ondervoeding. Dit komt vaker voor dan iedereen zich realiseert. De eiwitverrijkte producten van Carezzo helpen hierbij en ondersteunen een gebalanceerd dieet voor ouderen. Bijvoorbeeld voor mensen die niet al te ver meer verwijderd zijn van hun pensioen, maar actief en sterk willen blijven. Of mensen die gestopt zijn met werken en nog volop willen genieten van hun leven.

Maar ook voor ouderen bij wie spierkracht en spiermassa afnemen wat naarmate men ouder wordt nog sneller gaat, terwijl juist deze mensen zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven. Ook voorafgaand aan een operatie of daarna tijdens het herstel of het revalidatieproces is het erg belangrijk om genoeg eiwitten binnen te krijgen. In alle gevallen biedt Carezzo uitkomst om ongewenst afvallen of zelfs ondervoeding tegen te gaan.

CAREZZO HÉT EIWITVERRIJKT DIEET VOOR DIËTISTEN EN VOEDINGSDESKUNDIGEN

In een groeiend aantal, vooral toonaangevende ziekenhuizen worden Carezzo producten aan patiënten verstrekt om een hoge eiwitinname doelstelling te halen: 1.5 keer meer eiwit in het dagmenu. Steeds meer van uw collega diëtisten adviseren patiënten om ook na de ziekenhuis opname thuis eiwitverrijkte producten van Carezzo te eten in de revalidatie en herstelperiode. Extra eiwitten bevorderen en versnellen het herstelproces.

Lees verder

U VOELT ZICH NIET OUD EN DAT WILT U GRAAG ZO HOUDEN

U bent gestopt met werken en u wilt nu nog volop genieten van uw leven. Dat hebt u na al die jaren ook wel verdiend. U hebt nu de tijd om de juiste keuzes te maken en te leven zoals u vindt dat het moet en kan. Nu is het tijd om mooie reizen te maken, musea te bezoeken, leuke dingen te doen en er te zijn voor de kleinkinderen.

Lees verder

GOED VOORBEREID EN STERK EEN OPERATIE IN GAAN

Een operatie is een zware belasting voor het lichaam, daarvoor moet u dus liefst in een zo goed mogelijke conditie zijn. Maar u wordt er als oudere niet sterker op en u verliest spiermassa. Het verlies aan spierkracht is waarschijnlijk het gevolg van een niet optimale voeding, in combinatie met te weinig beweging, met als gevolg daarvan zelfs de kans op ondervoeding.

Lees verder

U HEBT MINDER BEHOEFTE AAN ETEN, TOCH IS HET BELANGRIJK DAT U WEER STERKER WORDT

De consequentie van ouder worden is dat u er niet sterker op wordt. Ouderen verliezen spierkracht en spiermassa en naarmate u ouder wordt gaat dit nog sneller. Daardoor wordt u meer afhankelijk van anderen, terwijl u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijft. De kans bestaat zelfs dat u ongewenst bent afgevallen, dat u minder mobiel wordt en dat uw omgeving zich zorgen begint te maken.

Lees verder

DE EIWITVERRIJKTE VOEDING VAN CAREZZO VOOR OUDEREN DIE ZORG BEHOEVEN OM STERK TE BLIJVEN

Onze ouders, familieleden, bekenden, buren en andere mensen in de omgeving worden allemaal steeds ouder. Dat willen ze ook graag en daar willen ze ook zoveel mogelijk van genieten. ze willen graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven en liefst niet afhankelijk zijn. Graag blijven ze thuis wonen, maar ze hebben daarbij soms toch wat hulp nodig. Die behoefte zal alleen nog maar gaan toenemen, want ouderen verliezen we aan spierkracht en spiermassa. En naarmate ze nog ouder worden gaat dit steeds sneller.

Lees verder

NIET ONDER WILLEN DOEN VOOR DE JONKIES VERGT WAT EXTRA’S

U bent niet al te ver meer van uw pensioen, toch draait u nog volop mee in de maatschappij. U bent werkzaam in een leuke baan en u hebt zo nog allerlei beslommeringen. U wilt actief en sterk blijven en uw conditie handhaven, want u hebt nog een tijdje te gaan. Toch voelt u wel dat u een dagje ouder aan het worden bent. Daar is helemaal niets mis mee, een verlies aan spierkracht is heel logisch.

Lees verder