SPAR bezorgt Carezzo thuis!

SPAR heeft een primeur. Het is de eerste supermarkt waar u Carezzo roomijs kunt bestellen. Ook is SPAR de enige supermarkt waar u zo’n uitgebreid Carezzo assortiment kunt verkrijgen. Naast roomijs zijn eiwitverrijkte fruitdrinks, soepen, cakes, muffins en 10 verschillende maaltijden eenvoudig verkrijgbaar bij SPAR.

Bestellen bij SPAR
De Carezzo producten zijn te bestellen op www.spar.nl . Ook kunt u het bestelformulier van EET SMAKELIJK gebruiken. Dit vindt u in de winkel.
U haalt de Carezzo producten vervolgens op bij uw SPAR winkel in de buurt (gratis) of laat ze thuisbezorgen. Boven de € 50 is de bezorging gratis. Vraag wel even na of uw SPAR winkel thuisbezorgt, want dat is niet altijd het geval.

Carezzo maaltijden en corona
De compacte maaltijden van Carezzo bevatten 30 gram eiwit. Eiwitten zijn belangrijk, omdat ze bijdragen aan de instandhouding en de groei van spiermassa. Dat is juist belangrijk bij herstel na ziekte, zoals corona, omdat patiënten spiermassa verliezen tijdens het ziekteproces.

Carezzo roomijs
Carezzo roomijs is een heerlijke en luchtige traktatie, in de smaken vanille en aardbeien, en bevat maar liefst 10 gram eiwit per cupje. Patiënten die in het ziekenhuis kennismaakten met het eiwitverrijkte ijs, wilden dit ook graag thuis kunnen eten. Wij zijn dan ook heel blij dat Carezzo roomijs nu voor alle consumenten via SPAR verkrijgbaar is.

Veilig en gemakkelijk thuisbezorgd
Het bestellen van de boodschappen is veilig en eenvoudig. Heeft u vragen over de thuisbezorging? Neem dan contact op met uw SPAR winkel in de buurt.

Hoe kan ik Carezzo bestellen bij SPAR (www.spar.nl)