Eiwitverrijkte producten bestellen voor professionals

Bent u inkoper van een ziekenhuis, bejaardencentrum of een ouderen zorgcentrum? U kunt hier uw gegevens achterlaten indien u geïnteresseerd bent of meer wilt weten over het bestellen van eiwitverrijkte producten van Carezzo. Een vertegenwoordiger van Carezzo neemt dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor de levering van de eiwitrijke producten.

Eiwitverrijkt dieet voor diëtisten en voedingsdeskundigen

Carezzo levert momenteel al aan meer dan de helft van alle ziekenhuizen eiwitverrijkte producten die dagelijks worden geconsumeerd door ouderen die aan het herstellen of revalideren zijn in het ziekenhuis. Ouderen mensen hebben een lagere energiebehoefte en eten dus minder. Dit heeft als resultaat dat de ouderen minder eiwitten binnen krijgen. Vooral in een herstel of revalidatieproces is het erg belangrijk om genoeg eiwitten binnen te krijgen. De eiwitten bevorderen het herstelproces en de eiwitverrijkte producten van Carezzo dragen hieraan bij.

De klantenkring van Carezzo groeit door een enthousiaste ontvangst van onze producten. Ook voor diëtisten en voedingscentra die met ouderen werken zijn de Carezzo producten erg interessant. Wilt u erachter komen hoe Carezzo u als diëtist of voedingsdeskundige kan bijstaan in het verbeteren van het voedingspatroon van de ouderen in onze samenleving? Vul uw gegevens hieronder in zodat Carezzo contact kan opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een andere onderneming of bent u u dagelijks in aanraking met ouderenzorg en voeding? Neem alsnog contact op om de mogelijkheden voor een samenwerking voor de levering van eiwitverrijkte voeding te bespreken.

    Naam*

    Achternaam*

    Emailadres

    Telefoonnummer

    Opmerkingen