[rev_slider alias=”professionals”]

ETEN WAT U LEKKER VINDT EN KRIJGEN WAT U NODIG HEEFT

In een groeiend aantal, vooral toonaangevende ziekenhuizen worden Carezzo producten aan patiënten verstrekt om een hoge eiwitinname doelstelling te halen: 1.5 keer meer eiwit in het dagmenu. Steeds meer van uw collega diëtisten adviseren patiënten om ook na de ziekenhuis opname thuis eiwitverrijkte producten van Carezzo te eten in de revalidatie en herstelperiode. Extra eiwitten bevorderen en versnellen het herstelproces.

Carezzo heeft een groot assortiment dat uiteen loopt van brood en banket naar sap, soep en zuivel, dus is er altijd veel keuze. En er is alles aan gedaan om deze producten zo smaakvol mogelijk te maken. Dat is van groot belang want wanneer de producten lekker zijn kunnen uw patiënten het consumeren daarvan ook blijven volhouden. En wanneer dat gebeurt dan krijgen ze de gewenste extra hoeveelheid aan eiwitten ook binnen.

Voor de ziekenhuizen zijn de Carezzo producten te verkrijgen via diverse grossiers. Maar ook voor patiënten voorafgaand aan of die na een ziekenhuisopname weer thuis zijn kunnen Carezzo eiwitverrijkte producten nu rechtstreeks besteld worden via de webshop.

In het bestaande dagmenu kan Carezzo gewone dagelijkse voedingsmiddelen vervangen. Het is de gemakkelijke en niet belastende manier om in de transmurale zorg de gewenste eiwitinname te behalen. Daarom groeit de klantenkring door een enthousiaste ontvangst van de Carezzo producten gestaag. Ook voor diëtisten en voedingscentra die met ouderen werken zijn de Carezzo producten erg interessant.

Bestel nu!

slider

OP EEN LEKKERE MANIER MEER EIWIT BINNEN KRIJGEN ZONDER MEER TE ETEN

Lees het onderzoek*

*onderzoek van de universiteit van wageningen

EIWITOPNAME MOET VERSPREID OVER DE DAG GEBEUREN WANT TEVEEL EIWIT IN EEN KEER HEEFT GEEN ZIN

Het consumeren van een te grote hoeveelheid eiwit in één keer heeft geen zin. Dat kan het lichaam niet omzetten in spierweefsel. Daarom bestaat het Carezzo assortiment uit producten die tijdens ontbijt, lunch en als tussendoortje gegeten of gedronken kunnen worden. Daarmee hoeft het vertrouwde voedingspatroon niet gewijzigd te worden.

MEER EIWIT IN DE BROODMAALTIJDEN EN TUSSENDOOR
Omdat de warme maaltijd vaak al is voorzien van voldoende eiwit, is het van groot belang dat er extra eiwit tijdens het ontbijt en de lunch wordt geconsumeerd. Een betere spreiding van het extra eiwit gedurende de dag over de drie maaltijden is gunstiger voor de spieropbouw.

Ook op de tussendoormomenten kan extra eiwit geconsumeerd worden, om een betere spreiding van eiwitopname te realiseren. Drie maaltijdmomenten van 25 tot 30 eiwit gram gecombineerd met drie tussendoormomenten van 10 gram eiwit zou optimaal zijn.

EXTRA EIWIT ZONDER MEER TE ETEN
Bij ondervoeding en tijdens een revalidatieperiode is de eiwitbehoefte zo’n 50% tot 100% hoger dan normaal. Maar het is voor veel ouderen ondoenlijk om zoveel meer te eten met tussendoortjes. Daarom heeft Carezzo eiwitverrijkte basisvoeding. Er hoeft niet meer gegeten te worden om toch meer eiwit binnen te krijgen.

ONTBIJT

Begin sterk aan de dag met ons eiwitverrijkte brood en fruitdrink

TUSSENDOOR

Geniet van eiwitverrijkte fruitdrink of een plakje cake bij de koffie of thee

LUNCH

Een eiwitverrijkte rozijnenbol in combinatie met fruitdrink

TUSSENDOOR

Geniet van eiwitverijkte groentesoep te verkrijgen in drie smaken

DESSERT

Eiwitverrijkt roomijs na het avondeten is een verfrissende afsluiting

LEKKERE TREK

ies voor een overheerlijke cake of muffin bij de koffie of thee

WEKELIJKS BEZORGD MET HET CAREZZO PROGRAMMA

Met het Carezzo programma kunt u kiezen uit verschillende boxen, die zijn samengesteld met verschillende producten voor de broodmaaltijden en tussendoor. In de boxen zit een combinatie van eiwitverrijkt brood, fruitdrinks, soep en banket. U kunt de box kiezen die het best bij uw voorkeur past. Wit u eerst kennismaken met de Carezzo producten dan is er de Carezzo proefbox met daarin alle producten. Wij willen het bestellen makkelijk maken. Wij leveren wekelijks de bestelling op dinsdag bij u af, of op een ander adres. Het programma is flexibel: u kunt pauzeren, u kunt wisselen tussen de verschillende boxen en u kunt direct opzeggen.

Lees meerBestel nu

WAT DOET CAREZZO VOOR U

Carezzo eiwitverrijkt eten en drinken heeft meer eiwit per portie dan gewoon eten. Zo krijgt u meer eiwit binnen zonder meer te eten. Als u ouder wordt beweegt u minder en neemt de energiebehoefte af. De porties die u eet worden kleiner. Maar de eiwitbehoefte neemt niet af en daardoor ontstaat er al gauw een tekort in de eiwitinname. Bij ziekte kan de eiwitbehoefte al bijna verdubbelen ten opzichte van jongere mensen. Bij een risico op ondervoeding is de eiwitbehoefte al 50% hoger dan van jongere volwassenen. In wetenschappelijk onderzoek is aangetoond en onderbouwd dat Carezzo eiwitverrijkt eten en drinken in de hogere eiwitbehoefte voorziet.

CAREZZO IN ZIEKENHUIZEN

Carezzo eiwitverrijkt eten en drinken wordt verstrekt in veel toonaangevende ziekenhuizen aan patiënten met een risico op ondervoeding. Als de oplossing om de eiwitinname drastisch te verhogen met gewone basisvoeding die iedereen lekker vindt. Carezzo is ontwikkeld in samenwerking met Wageningen Universiteit en Ziekenhuis Gelderse vallei en is onderzocht in vele doelgroepen in het ziekenhuis, verpleeg en verzorging, en bij thuiswonenden. In wetenschappelijke studies is de onderbouwing verkregen dat meer dan 70% van de ouderen de hoge eiwitinname doelstellingen haalt ten opzichte van een minderheid met de huidige benadering. Diëtisten adviseren ook een hogere eiwitinname voor thuiswonende ouderen. Zeker bij een risico op ondervoeding, ziekte en tijdens de periode van herstel.

×

BEZOEK ONS!

HET LAATSTE NIEUWS