NIEUW! De heerlijke en luchtige Carezzo Mousses IDDSI 3: Chocolade en Framboos-Witte chocolade

Met trots introduceert Carezzo de heerlijke en luchtige Chocolademousse en de Framboos-Witte chocolademousse in een kleine portie van 65 gram. Met 8 gram eiwit per portie bevat de mousse ruim 2 keer zoveel eiwitten als een reguliere mousse. En de smaak is minstens net zo goed! 

Nieuwe Carezzo Mousses in succesvolle pilot bij het Albert Schweitzer ziekenhuis

Tijdens de week van decubitus testte het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht de nieuwe Carezzo Mousses.
Het resultaat? De mousse was een succes en is binnenkort verkrijgbaar in het hele ziekenhuis als lekker tussendoortje of toetje!

Carezzo bepaalde in samenwerking met logopedisten van het ziekenhuis en de geriatrische revalidatie de IDDSI van de mousse. Omdat deze onder invloed van de suiker, de warmte in de mond en het speeksel dunner wordt, is de IDDSI bepaald na reactie met amylase en met als referentie een patiënt met een vertraagde slikreflex. Het resultaat was een mooie IDDSI 3: de mousse loopt niet achter in de mond weg en daardoor is het verslikkingsgevaar minimaal. Tegelijkertijd is de mousse niet te dik, waardoor deze ook geschikt is voor patiënten met verminderde slikkracht.  

De mousse is een heerlijk en luchtig tussendoortje en heeft een hoog caseïnegehalte. Dit maakt van de mousse ook een ideale en functionele pre-sleep snack: hét eiwitmoment voor de spieropbouw, die de hele nacht doorgaat!

Vanaf juli leveren wij de Carezzo Mousse aan zorgorganisaties en ziekenhuizen.
Ook de nieuwe Carezzo Mousse proberen binnen jouw zorgorganisatie of ziekenhuis? Neem dan direct contact met ons op.