Carezzo rozijnen/krentenbollen nu met nóg meer eiwit!

Goed nieuws over onze Carezzo rozijnen/krentenbollen. Deze smakelijke bollen bevatten nu maar liefst 10 gram eiwit per stuk. Bovendien zijn ze luchtiger, nog beter van smaak en ook nog eens per stuk verkrijgbaar. De reacties die wij krijgen zijn erg positief.

10 gram eiwit per bol

Na flink wat experimenteren door onze bakker is het gelukt om de hoeveelheid eiwit in Carezzo rozijnen/krentenbollen te verhogen van 8 naar 10 gram per bol. En het mooie is: dit heeft een positief effect op de smaak. De reacties zijn zeer positief! Ons testpanel liet weten de verbeterde rozijnen/krentenbollen lekkerder te vinden. Bovendien zijn de bollen een stuk luchtiger.

Favoriet

Krentenbollen zijn vaak favoriet bij het ontbijt, bij de lunch of als tussendoortje. Ook veel ouderen kunnen nog genieten van een lekkere krentenbol. Maar in een ‘gewone’ krentenbol zit slechts 3 gram eiwit zit. De nieuwe Carezzo rozijnen/krentenbollen bevatten maar liefst ruim 3 keer meer eiwit!

Een Carezzo rozijnen/krentenbol met kaas bevat 14,5 gram eiwit!

Verpakking

Ook staken wij onze verbeterde rozijnen/krentenbollen in een nieuw jasje. De nieuwe verpakking is voor 6 rozijnen/krentenbollen en maakt ze beter zichtbaar.

Proefactie

Wij zijn benieuwd of u ook zo enthousiast bent over onze verbeterde rozijnen/krentenbollen. Doet u mee aan onze proefactie? Vertel ons dan waarom u de rozijnen/krentenbollen zou willen proeven. De beste en meest originele redenen belonen wij met een proefpakket bestaande uit 6 Carezzo rozijnen/krentenbollen en een Carezzo cake, en een etentje voor twee personen. Dat mag gelukkig weer. (link naar cake artikel).

Doe nu mee en stuur ons een bericht