Carezzo fruitdrink en soep nu nóg verser!

Wij zien dat er in deze tijd een groeiende vraag is naar Carezzo fruitdrinks en soepen. Natuurlijk zorgen wij er graag voor dat uw assortiment zo volledig mogelijk is. Daarom zullen wij vanaf volgende week de productie fors verhogen en produceren wij met een langere houdbaarheid termijn.

Doordat we de Carezzo fruitdrinks en soepen sneller kunnen leveren, zijn ze nóg verser op het moment van ontvangst door uw foodservice grossier.

Houdbaarheid
Vanwege productie uitbreiding levert Carezzo de fruitdrink en soep vanaf 20 april met meer THT aan alle food service grossiers. Wij zijn met alle foodservice grossiers in gesprek om deze extra THT ook door te geven aan alle zorgklanten, door een minimum THT te garanderen. Wij houden u hiervan op de hoogte en informeren u graag in de volgende nieuwsbrief.

Breder assortiment
Alle producten die u vanaf 20 april besteld zijn dan langer houdbaar. Hierdoor is het mogelijk een breder assortiment te bestellen. Niet productgericht, maar assortimentsgericht!

Gratis advies
Kunt u wel wat advies over de samenstelling van uw assortiment eiwit(ver)rijkte voeding gebruiken? Wij helpen u natuurlijk graag! Stuur ons een vrijblijvend bericht en wij nemen snel contact met u op.